Изяви и награди от състезания на ученици

2022-11-28


На 19.11.2022 г . училищният отбор по волейбол  на Основно училище „Свети свети Кирил и Методий“ град Варна /момчета/ 5-7 клас  приключи  участието си  в Общинският  етап  на Ученическите игри на почетното четвърто място.

2022-11-21


С радост и гордост съобщаваме,че ученичката Никол Проданова от 5 в клас на нашето училище, спечели три първи места в категориите -pop singing и hip hop dance на Международния Арт Фестивал “Chianciano Terme”,Rome,Italy. Пожелаваме още много награди и успехи на Никол.

2022-11-17


Борис Колев, ученик от 4г клас спечели златен медал в състезание в гр.София по бразилско джиуджицу. С пожелание за бъдещи успехи.

Поздравления!

2022-10-18


ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА МАЛКИТЕ ПЛУВЦИ НА ОУ“ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ“


Поздравления за Радина Анатолиева Маринова, ученичка от 1.в клас, наградена със сертификат за първо място на XVI  Математическо
състезание“ Малкият принц“.


Основно училище “Св.св.Кирил и Методий”гр.Варна участва в състезанието Spelling Bee 2022

На 27.03.22г.се проведе регионалния кръг на състезанието по английски правопис Spelling Bee.Двамата победители от училищния кръг Емилия Иванова от 7а клас и Борис Илиев от 6г клас се представиха блестящо,като и двамата достигнаха до последните кръгове на състезанието.Нашето училище се гордее с двамата учасници и им пожелава още много бъдещи успехи.
 
29.03.2022г.                                                             Ана Колева
гр.Варна                           
(учител по английски език и координатор на състезанието)
                                                      

   Спортни постижения
  
   Моника Николова, ученичка от IV г клас участва на международен турнир по художествена гимнастика, който се проведе в Рим, Италия на 30.12.2021 година. Състезателката на клуб по художествена гимнастика „Чар ДКС“ Варна добавя към колекцията си два бронзови медала - III-то място на лента и III-то място на топка.
  Браво, Моника! Пожелаваме ти още много успехи на предстоящите състезания! 

                           2022.01.05

Raya_Vachkova_-_za_sayta



gramota